LA Varme & Blik

Kort og godt – hos LA varme & blik holder vi ord

LA Varme & Blik ApS er et Autoriseret VVS og blikkenslager firma etableret i 2007, som drives af Lars Albæk og består af 2 svende.

HISTORIEN KORT
Lars Albæk startede LA varme & Blik ApS efter endt VVS- og blikkenslager uddannelse med et idégrundlag om at arbejde ud fra traditionelt, højt fagligt håndværk og yde kunderne den bedste service indenfor VVS og blik.

Det er ud fra denne idé, at vi har formået at opbygge en bred og loyal kunde kreds, som vi er taknemmelige for.
Vi har også et bredt samarbejde med andre blikkenslagere, der hyres ind som freelance, når vi har større projekter.

VI HAR ALTID FINGEREN PÅ TIDENS PULS
Hos LA varme & blik prøver vi hele tiden at udvikle os og følge med i, hvad der rører sig på markedet indenfor VVS og blik.
Så hvis du har spørgsmål indenfor tidens trends og tendenser, kan du altid kontakte os, hvorefter vi kan komme ud for at se hvilken løsning, der ville passe netop dig. Vi vejleder også gerne i nye materialer, farver og stilarter, som tilpasses efter dine behov.

Se også vores referencer – lige fra nye husprojekter til nænsomme restaureringer af ældre huse med respekt for traditionelt håndværk.

SERVICE – ET ORD ER ET ORD
Kort og godt – hos LA varme & blik holder vi ord.
Vi lægger meget vægt på at yde høj service og at du altid er tilfreds, når vi afleverer det færdige arbejde. Så vi lader ikke bare stå til, men fører dialogen med dig før, under og efter arbejdet.

KONTAKT OS
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak. Vi har altid en løsning – så helt sikkert også en til dit behov. Ring på tlf. 20 97 31 59 eller skriv til os via kontaktformularen.

12186740_1021483967913741_5234605647131635178_o (1)

Få et uforpligtende tilbud